Aanzicht restaurant

Menu


Bij Restaurant de Witte Hoeve gaat het roer om!

Met ingang van 1 januari 2024 gaat het roer om bij Restaurant de Witte Hoeve in Nutter. Vanaf die tijd worden er geen Mini’s voor Maximaal genieten meer geserveerd en zal Restaurant de Witte Hoeve ook niet meer open zijn voor diner. Wel voor een overheerlijk ontbijt voor de gasten van de nieuwe luxe B&B kamers en eventueel andere gasten die graag ‘s morgens willen aanschuiven. Graag 24 uur van te voren reserveren op telefoonnummer 0541 680609.

Tijdens de corona periode heeft veel goed horecapersoneel  de horeca verlaten voor een andere sector. Wij hebben ook ervaren dat de, mede door ziekte ontstane, vacatures moeilijk zijn in te vullen. Daar komt bij dat de prijzen van inkoop en energie en de lonen flink zijn gestegen. Dit alles heeft ons doen besluiten om het roer om te gooien. Wij gaan de arbeidsintensieve activiteiten afstoten en wij gaan ons meer richten op overnachtingen. We hebben drie luxe B&B kamers gemaakt in ons pand dat wij gaan exploiteren onder de naam B&B Tumuli Twente.

Wat er verder met het restaurant gedeelte gaat gebeuren is nog niet bekend. Alle opties zijn nog open. Het restaurant is beschikbaar voor verhuur. Voor bijvoorbeeld vergaderingen, workshops, feestjes.
De jaarlijkse tradities gaan gewoon door zoals buitenresidentie van de Spekscheeters uit Vasse en het ontbijt van de Poaskearls uit Ootmarsum op tweede pinksterdag. 

 

 

Heeft u een allergie ? Laat het ons weten, in overleg is veel mogelijk. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie en/of voedingsintolerantie. Echter, kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Ons telefoonnummer is 05541 680 609

Allergenenmanagement

Folder Mini's voor Maximaal genieten

Meer informatie en reserveringen bel 0541 680 609