Aanzicht restaurant

Menu


A la carte

Er is een ruime keuze uit onze a la carte kaart. Uiteraard serveren wij ook seizoen gerechten zoals asperges, mosselen en wild als de tijd daar is. Bekijk hier onze a la carte kaart.

Culinaire proeverij onbeperkt voor € 32,50

Zou u ook niet graag van alles iets willen proeven? Dit kan nu met ons nieuwe concept Mini’s voor Maximaal genieten
Naar keuze proeven van meerdere gerechtjes in mini vorm, kort gezegd onze Mini’s. Een unieke combinatie van diverse bestaande concepten zoals Tapas, Pinchos, All you can Eat, Shared Dining enz.

Lunchkaart

U kunt vanaf woensdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur lunchen, genieten van eigen gemaakt gebak bij de koffie of een borrel met iets lekkers zoals een bittergarnituur.
Bekijk hier de kaart

Dagspecials

De dagspecialskaart bevat (h)eerlijke gerechten gebaseerd op de Franse keuken. De nadruk ligt vooral op de seizoen- en streekproducten zoals asperges en het wildgerechten. Wij serveren de gerechten uit de streek met zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Bekijk hier de kaart

Heeft u een allergie ? Laat het ons weten, in overleg is veel mogelijk. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie en/of voedingsintolerantie. Echter, kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Ons telefoonnummer is 0541 680 609 

Folder Mini's voor Maximaal genieten

Meer informatie en reserveringen bel 0541 680 609