Laatste nieuws ivm Corona

1 juli 2020
Restaurants en cafés en andere gelegenheden zijn open voor gasten:

  • Iedereen houdt binnen en buiten 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding voeren of tweetallen, vanaf 3 personen wordt gehandhaafd).
  • Gasten zitten binnen en buiten aan een tafel. Staan is niet toegestaan.
  • Op een buitenterras mag de afstand tussen tafels minder dan 1,5 meter zijn als er een zogenaamd kuchscherm is geplaatst tussen de tafels.
  • Bij meer dan 100 mensen binnen of meer dan 250 mensen buiten zijn reserveren vooraf en gezondheidsvragen verplicht.
  • De ruimte is uiteindelijk bepalend voor het aantal gasten met de 1,5 meter afstand.

15 juni 2020
Met ingang van vrijdag 19 juni 2020 serveren wij weer in ons restaurant onze Mini’s voor Maximaal genieten voor 32,50 euro pp. Uiteraard zijn wij gehouden aan de regels van het RIVM. Hierdoor kunnen maximaal 30 gasten binnen in ons restaurant plaatsnemen dus vol = vol. Om toch zoveel mogelijk gasten te kunnen herbergen gaan we in shifts werken.
Op woensdag, donderdag en vrijdag kunt u vanaf 17.30 uur de Mini’s voor Maximaal genieten bestellen.
Op zaterdag kunt u een tafel voor de Mini’s reserveren vanaf 17.30 uur.
Op zondag kunt u een tafel voor de Mini’s reserveren vanaf 15.30 uur.
Op het aantal zitplaatsen buiten op het terras legt het RIVM geen beperking, dit mag tot het maximaal aantal stoelen dat wij bezitten.
Tevens serveren wij ook weer gerechten van ons 3-gangen keuzemenu voor 29,50 euro pp.

29 mei 2020
Vanaf vandaag kunnen de mini’s uit het mini-kistje besteld en afgehaald worden “Een beller is sneller” 0541 680609.
Ook volgen we de regels die KHN samen met het RIVM heeft opgesteld voor de heropening op 1 juni a.s.
1_DEF_A4_spelregels_protocol_gasten_NL_Restaurant-cafe-bar_Hotel-meeting_ Fastservice_.pdf (1)

25 mei 2020
Met ingang van 1 juni 2020 mogen restaurants onder strenge voorwaarden deels open en mogen terrassen ook, met flinke beperkingen, open. Het voorbehoud van het kabinet is minder besmettingen en voldoende zorgcapaciteit. Voorop staan de beheersbare bezoekersaantallen en de beperkte mobiliteitsstromen en het voorkomen van groepsvorming. Er zijn nog veel voorwaarden die nog meer duidelijkheid vergen.
Wij hebben besloten om vanaf 1 juni a.s. voorlopig ons terras open te zetten voor onze gasten. We gaan op het terras koffie met eigen gemaakt gebak serveren KoffieKaartJuni2020, gerechten van de lunchkaart LunchKaartJuni2020, ijs en ons kistje gevuld met Mini’s MiniKistjeJuni2020. In dit Mini-kistje zitten voor twee personen tomatensoep, blini met gerookte zalm, spies Caprese, rauwkost, champignons in bierbeslag, albondigas met patata bravas, sate met kroepoek, grote garnalen gefrituurd in Tempurabeslag, nachos met roomkaas, guacamole, tomatendip, prei en uienringen, stokbrood met twee dips, Fry n dip frietjes en luchtige slagyoghurt en chocolademousse als toetje. Uiteraard hebben we ook een vegetarische versie.
Iedereen is vanaf 12.00 uur van harte welkom.
Vanaf vrijdag 29 mei kunnen ook de gerechten uit ons Mini’s kistje afgehaald worden, vanaf 2 personen 17,50 euro pp.
Iedere week vanaf woensdag t/m zondag tussen 16.00 en 19.00 uur.
Heerlijke tapas-to-go.

Wij serveren voorlopig niet onze Mini’s voor Maximaal genieten zoals u dat gewent was voor de Corona crisis en ook niet ons 3-gangen keuze menu.

23 mei 2020
Zojuist het nieuwe protocol van KHN ontvangen. De belangrijkste wijziging hierin is dat maximaal 2 personen aan tafel mogen plaatsnemen ipv 4 personen. Mensen welke een gezamenlijke huishouding voeren mogen wel met elkaar aan 1 tafel plaatsnemen zonder de 1,5 meter afstand. Dit is wel een game changer. We gaan ons beraden en pakken de meetlat er maar weer bij.
We houden u op de hoogte.

22 mei 2020
Vanaf 1 juni a.s. mogen wij weer maximaal 30 gasten ontvangen in ons restaurant en een onbeperkt aantal gasten op ons terras. Wij werken in het restaurant alleen op reservering.
Uiteraard volgen wij de richtlijnen om verdere verspreiding van het Coronavirus Covid 19 te voorkomen.
– Bij ontvangst vindt er een controlegesprek plaats om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn. Indien er gezondheidsrisico’s aanwezig zijn kan u de toegang tot ons restaurant ontzegd worden ivm de veiligheid van onze andere gasten en onze medewerkers.
– Bij binnenkomst wordt u gevraagd de handen te wassen met water en zeep of met een desinfecterende handgel.
– Er mogen maximaal 4 personen aan tafel plaatsnemen. Mensen die een gezamenlijke huishouding voeren ( gezinnen ) mogen met eventueel meer personen aan 1 tafel zitten. ( geldt ook voor het terras )
– De afstand tussen de tafels is minimaal 1,5 meter. ( geldt ook voor het terras )
– Op het terras mogen gasten alleen maar zitten en ook hier vindt een controlegesprek plaats om de gezondheidsrisico’s in te schatten.
– Onze medewerkers mogen binnen 1,5 meter de bestelling opnemen, uitserveren en afruimen terwijl de gasten aan tafel zitten.