Aanzicht restaurant

Mini’s voor Maximaal genieten


Met ingang van vrijdag 19 juni 2020 serveren wij weer in ons restaurant onze Mini’s voor Maximaal genieten. Uiteraard zijn wij gehouden aan de regels van het RIVM. Hierdoor kunnen maximaal 30 gasten binnen in ons restaurant plaatsnemen dus vol = vol. Om toch zoveel mogelijk gasten te kunnen herbergen gaan we in shifts werken.
Op woensdag, donderdag en vrijdag kunt u vanaf 17.30 uur de Mini’s voor Maximaal genieten bestellen.
Op zaterdag kunt u een tafel reserveren van 17.00 tot 19.45 uur of om 20.00 uur.
Op zondag kunt u een tafel reserveren voor om 16.00 tot 18.45 uur of om 19.00 uur.
Op het aantal zitplaatsen buiten op het terras legt het RIVM geen beperking, dit mag tot het maximaal aantal stoelen dat wij bezitten.

Culinaire proeverij

Zou u ook niet graag van alles iets willen proeven ?
Dat kan nu met ons geweldige concept ” Mini’s voor Maximaal genieten “. U kunt genieten van meerdere gerechtjes in mini vorm, kort gezegd onze Mini’s. Gedurende de avond kunt u twee Mini’s per persoon per gang gelijktijdig bestellen. Wanneer u deze Mini’s genuttigd heeft, vult u wederom de kaart in door een streepje te zetten voor de door u gewenste Mini’s. De bediening levert deze kaart in bij onze koks in de keuken, zodra de gerechten bereid zijn worden deze aan tafel geserveerd. Na 22.00 uur worden er alleen nog desserts geserveerd tot 22.30 uur

Heeft u een allergie of intolerantie ? Laat het ons weten, in overleg is veel mogelijk.  Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie en/of voedingsintolerantie. Echter, kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Ons telefoonnummer is 0541 680 609.

 

 

Folder Mini's voor Maximaal genieten
Folder Mini's voor Maximaal genieten
Folder Mini's voor Maximaal genieten

Afhalen:

Het mini-kistje kan afgehaald worden, van woensdag t/m zondag tussen 16.00 en 19.00 uur.
Vanaf twee personen,   17,50 euro pp

Meer informatie en reserveringen bel 0541 680 609