Garnalen

Keuzemenu


Met ingang van 1 juni 2020 mogen restaurants onder strenge voorwaarden deels open en mogen terrassen ook, met flinke beperkingen, open. Het voorbehoud van het kabinet is minder besmettingen en voldoende zorgcapaciteit. Voorop staan de beheersbare bezoekersaantallen en de beperkte mobiliteitsstromen en het voorkomen van groepsvorming. Er zijn nog veel voorwaarden die nog meer duidelijkheid vergen.
Wij hebben besloten om vanaf 1 juni a.s. voorlopig ons terras open te zetten voor onze gasten. We gaan op het terras koffie met eigen gemaakt gebak serveren KoffieKaartJuni2020, gerechten van de lunchkaart LunchKaartJuni2020, ijs en ons kistje gevuld met Mini’s MiniKistjeJuni2020. In dit Mini-kistje zitten voor twee personen tomatensoep, blini met gerookte zalm, spies Caprese, rauwkost, champignons in bierbeslag, albondigas met patata bravas, sate met kroepoek, grote garnalen gefrituurd in Tempurabeslag, nachos met roomkaas, guacamole, tomatendip, prei en uienringen, stokbrood met twee dips, Fry n dip frietjes en luchtige slagyoghurt en chocolademousse als toetje. Uiteraard hebben we ook een vegetarische versie.
Iedereen is vanaf 12.00 uur van harte welkom.
Vanaf vrijdag 29 mei kunnen ook de gerechten uit ons Mini’s kistje afgehaald worden, vanaf 2 personen 17,50 euro pp.
Afhaal iedere woensdag t/m zondag vanaf 16.00 t/m 19.00 uur.
Ook tomatensoep 7,50 euro per liter.

Heerlijke tapas-to-go.

Wij serveren voorlopig niet onze Mini’s voor Maximaal genieten zoals u dat gewent was voor de Corona crisis en ook niet ons 3-gangen keuze menu.