Aanzicht restaurant
Barmedewerker m/v

 

BARMEDEWERKER m/v

WIJ ZIJN
Een restaurant met een gezellige, warme inrichting waar iedereen welkom is en zichzelf kan zijn. Waar gebruik word gemaakt van eerlijke producten die ambachtelijk worden bereid  tot overheerlijke gerechten.
JIJ BENT
Enthousiast, flexibel, service gericht, je bent georganiseerd. Je werkt graag in teamverband en hebt sterke communicatieve vaardigheden.
HET WERK
Het maken van de diverse drankjes voor je collega’s.
Zorgen van voldoende voorraad in de bar.
Het glanzen van de glazen dankzij jouw poleerwerk.
Het schoonhouden van de bar.
De werktijden zijn vanaf 17.00 / 18.00 uur tot 22.00 / 23.00 uur, vooral op vrijdag, zaterdag en zondag.
WIJ BIEDEN
Een enthousiast en betrokken team, waarbinnen ruimte is voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een parttime baan met een passend salaris en arbeidsvoorwaarden.
WIL JIJ?
Een bijbaantje en ben jij minimaal 16 jaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! We nodigen je graag uit om via het contactformulier te solliciteren.

Sollicitatie

Sollicitatie formulier
Medewerker bediening m/v

 

MEDEWERKER BEDIENING M/V

WIJ ZIJN
Het warm Engels ingerichte restaurant de Witte Hoeve, liggend aan de weg Vasse en Ootmarsum, en plaats biedt aan ongeveer honderd gasten binnen en 60 gasten buiten op het terras. Wij werken sinds drie en een half  jaar met een nieuw concept “Mini’s voor Maximaal genieten”. Heerlijke, ambachtelijke mini gerechtjes die de keuken uitvliegen. Tevens hanteren wij onze a la carte kaart met een drie-gangenkeuzemenu voor 27,50 euro. De beide kaarten wisselen met de seizoenen. Wij zijn vanaf woensdag t/m zondag geopend.
JIJ BENT
Enthousiast, flexibel, service gericht, je bent georganiseerd. Je werkt graag in teamverband en hebt sterke communicatieve vaardigheden.
HET WERK
Als medewerker bediening ga je bijdragen aan het succes van ons concept Mini’s voor Maximaal genieten. Je serveert de drankjes en de overheerlijke gerechten uit de keuken binnen in ons restaurant en buiten op het terras
WIJ BIEDEN
Een enthousiast en betrokken team, waarbinnen ruimte is voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een parttime baan, de uren worden in overleg ingevuld, met een passend salaris en arbeidsvoorwaarden.
WIL JIJ?
Een parttime baan en ben jij 16 jaar of ouder ? Dan zijn wij op zoek naar jou! We nodigen je graag uit om via het contactformulier te solliciteren

Sollicitatie

Sollicitatie formulier