Aanzicht restaurant
Medewerker bediening m/v

 

 

MEDEWERKER BEDIENING M/V
8 tot 32 uren per week

WIJ ZIJN
Het warm Engels ingerichte restaurant de Witte Hoeve, liggend aan de weg Vasse en Ootmarsum, en plaats biedt aan ongeveer honderd gasten binnen en 60 gasten buiten op het terras. Wij werken sinds drie en een half  jaar met een nieuw concept “Mini’s voor Maximaal genieten”. Heerlijke, ambachtelijke mini gerechtjes die de keuken uitvliegen. Tevens hanteren wij onze a la carte kaart met een drie-gangenkeuzemenu voor 27,50 euro. De beide kaarten wisselen met de seizoenen. Wij zijn vanaf woensdag t/m zondag geopend.
JIJ BENT
Enthousiast, flexibel, service gericht, je bent georganiseerd. Je werkt graag in teamverband en hebt sterke communicatieve vaardigheden.
HET WERK
Als medewerker bediening ga je bijdragen aan het succes van ons concept Mini’s voor Maximaal genieten. Je serveert de drankjes en de overheerlijke gerechten uit de keuken binnen in ons restaurant en buiten op het terras
WIJ BIEDEN
Een enthousiast en betrokken team, waarbinnen ruimte is voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een parttime baan, de uren worden in overleg ingevuld, met een passend salaris en arbeidsvoorwaarden.
WIL JIJ?
Een parttime baan en ben jij 16 jaar of ouder ? Dan zijn wij op zoek naar jou! We nodigen je graag uit om via het contactformulier te solliciteren

Sollicitatie

Sollicitatie formulier
Leerling gastvrouw / gastheer

Leerling Gastheer/Gastvrouw
maximaal 32 uren per week

WIJ ZIJN
Het warm Engels ingerichte restaurant de Witte Hoeve, liggend aan de weg Vasse en Ootmarsum, en plaats biedt aan ongeveer honderd gasten binnen en 60 gasten buiten op het terras. Wij werken sinds 4 jaar met ons concept “Mini’s voor Maximaal genieten”. Heerlijke, ambachtelijke mini gerechtjes die de keuken uitvliegen. Tevens hanteren wij onze a la carte kaart met een drie-gangenkeuzemenu voor 27,50 euro. De beide kaarten wisselen met de seizoenen. Wij zijn vanaf woensdag t/m zondag geopend.
JIJ BENT
Enthousiast, flexibel, service gericht, je bent georganiseerd. Je werkt graag in teamverband en hebt sterke communicatieve vaardigheden.
HET WERK
Leerling Gastheer/Gastvrouw ga je bijdragen aan het succes van ons concept Mini’s voor Maximaal genieten. Je verricht bedieningswerkzaamheden zoals het opnemen van bestellingen, serveren van drankjes en de overheerlijke gerechten uit de keuken binnen in ons restaurant en buiten op het terras, opstellen van rekeningen, afruimen en opdekken van tafels.
WIJ BIEDEN
Een werkplek met een enthousiast en betrokken team waar je elke dag met plezier naar toe gaat.
Coaching, begeleiding en motivatie bij het behalen van je doelen.
Een plek waar je jezelf kan ontwikkelen op het gebied van kennis, vaardigheden en competenties.
Je werkdagen en uren worden in overleg ingevuld.
Voor je werkzaamheden ontvang je een leerling salaris conform het arbeidsvoorwaardenreglement van Koninklijke Horeca Nederland.
WIL JIJ?
Ben je gemotiveerd en volg je een BOL of BBL opleiding Gastheer/Gastvrouw dan zijn wij op zoek naar jou! We nodigen je graag uit om via het contactformulier te solliciteren of te bellen met telefoonnummer 0541 680609 en te vragen naar Henk.

Sollicitatie

Sollicitatie formulier