Aanzicht restaurant
Medewerker bediening m/v

 

 

MEDEWERKER BEDIENING M/V
18 tot 24 uren per week

WIJ ZIJN
Het warm Engels ingerichte restaurant de Witte Hoeve, liggend aan de weg Vasse en Ootmarsum, en plaats biedt aan ongeveer honderd gasten binnen en 60 gasten buiten op het terras. Wij werken sinds drie en een half  jaar met een nieuw concept “Mini’s voor Maximaal genieten”. Heerlijke, ambachtelijke mini gerechtjes die de keuken uitvliegen. Tevens hanteren wij onze a la carte kaart met een drie-gangenkeuzemenu voor 27,50 euro. De beide kaarten wisselen met de seizoenen. Wij zijn vanaf woensdag t/m zondag geopend.
JIJ BENT
Enthousiast, flexibel, service gericht, je bent georganiseerd. Je werkt graag in teamverband en hebt sterke communicatieve vaardigheden.
HET WERK
Als medewerker bediening ga je bijdragen aan het succes van ons concept Mini’s voor Maximaal genieten. Je serveert de drankjes en de overheerlijke gerechten uit de keuken binnen in ons restaurant en buiten op het terras
WIJ BIEDEN
Een enthousiast en betrokken team, waarbinnen ruimte is voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een parttime baan, de uren zullen vooral op woensdag, donderdag en vrijdag ingevuld worden, met een passend salaris en arbeidsvoorwaarden.
WIL JIJ?
Een parttime baan met gezellige collega’s in een mooi, goedlopend restaurant? Dan zijn wij op zoek naar jou! We nodigen je graag uit om via het contactformulier te solliciteren

Sollicitatie

Sollicitatie formulier
(Leerling) zelfstandig werkend kok m/v

 

Restaurant de Witte Hoeve
Het romantisch Engels ingerichte restaurant de Witte Hoeve, liggend aan de weg Vasse en Ootmarsum, biedt plaats aan ongeveer tachtig gasten. Wij werken sinds een jaar met een nieuw concept “Mini’s voor Maximaal genieten”. Heerlijke, ambachtelijke mini gerechtjes die de keuken uitvliegen. Tevens hanteren wij onze a la carte kaart. De beide kaarten wisselen met de seizoenen.Binnen Restaurant De Witte Hoeve  werken wij met een loyaal, gedreven en kundig team in een zeer prettige werksfeer. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als:

Zelfstandig werkend kok ( deze functie is ook beschikbaar voor een leerling zelfstandig werkend kok BOL / BBL )

Wij zoeken een ( leerling ) zelfstandig werkend kok voor 32 tot 38 uur in de week om ons keukenteam te komen versterken. De voornaamste taken zijn: het voorbereiden en klaar maken van warme en koude gerechten, het schoonmaken en houden van je werkplek, zorg dragen voor de kwaliteit van de producten.

Functie-eisen:
•   Je bent in het bezit van een SVH-kok opleiding (of vergelijkbaar) of nog in opleiding.
•   Enthousiast en gedreven.
•   Stressbestendig; kunnen werken onder druk.
•   Flexibel in brede zin van het woord.

Wij bieden:
•   Zeer prettige werksfeer met loyale collega’s.
•   Een werkweek van 32/38 uur per week, maximaal 4 dagen werken, 1 dag in het weekend plus maandag en dinsdag vrij.
•   Marktconform salaris.
•   Mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen en te verbeteren.

Ben je enthousiast ?
Dan zijn wij op zoek naar jou! We nodigen je graag uit om via het contactformulier te solliciteren of te bellen met telefoonnummer 0541 680609 en te vragen naar Henk.

Sollicitatie

Sollicitatie formulier