Aanzicht restaurant

Mini’s voor Maximaal genieten


 

Culinaire proeverij

Zou u ook niet graag van alles iets willen proeven? Dit kan nu met ons nieuwe concept Mini’s voor Maximaal genieten
Naar keuze proeven van meerdere gerechtjes in mini vorm, kort gezegd onze Mini’s. Een unieke combinatie van diverse bestaande concepten zoals Tapas, Pinchos, All you can Eat, Shared Dining enz.

Tijden

De Mini’s voor Maximaal genieten worden iedere dag vanaf 17.30 uur geserveerd (zondags vanaf 16.00 uur).
De laatste ronde om warme mini’s te bestellen is om 22.00 uur, de nagerechten kunnen tot 22.30 uur worden besteld.
De prijs voor dit onbeperkte aantal Mini’s voor Maximaal genieten is € 27,50 per persoon.

Heeft u een allergie ? Laat het ons weten. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie en/of voedingsintolerantie. Echter, kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. 

Nieuwe actie op Facebook
Onze nieuwe menukaart Mini’s voor Maximaal genieten is klaar !! Dit is in twee en een half jaar tijd alweer onze zevende menukaart. Om dit te vieren maak je kans om bij 2100 likes een tegoedbon voor twee personen Mini´s voor Maximaal genieten te winnen. 

Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Restaurant De Witte Hoeve, iedereen mag meedoen.
De bon wordt verloot bij 2100 likes op de facebookpagina van De Witte Hoeve in Nutter.

 

Folder Mini's voor Maximaal genieten

Spelregels

Gedurende de avond kunt u twee Mini’s per persoon per gang gelijktijdig bestellen. Wanneer u deze Mini’s genuttigd heeft, vult u wederom de kaart in door een streepje te zetten voor de door u gewenste Mini’s. Zodra de gerechten bereid zijn worden deze aan tafel geserveerd. Het aantal gangen is onbeperkt !!

Meer informatie en reserveringen bel 0541 680 609