Aanzicht restaurant
Spontane medewerk(st)er bediening / leerling / stage

Wij zoeken een spontane medewerk(st)er bediening die minimaal 2 dagen per week ( liefst meer ) bij ons in de bediening wil werken.
Ons restaurant is geopend vanaf woensdag t/m zondag. Leeftijd vanaf 16 jaar.
Wij zijn ook een erkend leerbedrijf dus je kunt bij ons ook stage lopen of als leerling aan het werk.
Solliciteren kan via een mailtje naar info@wittehoeve.com met als onderwerp “sollicitatie” of via de telefoon 0541 680 609 en vragen naar Henk of Christel.

Sous Chef

Restaurant de Witte Hoeve te Nutter zoekt een  Sous-chef m/v  32 – 38 uur per week.

Restaurant de Witte Hoeve is constant bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gastvrijheid, service, interieur en culinaire verwennerijen. Ons keukenteam is  hollands georiënteerd met invloeden van buiten, zij delen een grote passie voor seizoens- en natuurlijke producten uit onze Twentse streek. Restaurant de Witte Hoeve is  5 dagen per week geopend vanaf 12.00 uur voor lunch, borrel en diner. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een fulltime sous-chef met de kwaliteiten om samen met onze chef kok onze keuken leiding te geven, te organiseren en tevens garant staat voor de te leveren kwaliteit van de gerechten. Je verzorgd mede de ( dagelijkse ) bestellingen en ontvangt, controleert en slaat deze bestellingen op in de keuken, het magazijn en de koel/vriesruimten.  Je voert diverse adminstratieve taken uit en ziet toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP enz..  Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de communicatie met de bediening.

Wat vragen wij:

  • Afgeronde koksopleiding ;
  • Je weet op een motiverende en duidelijke manier mensen aan te sturen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je kunt goed overzicht bewaren en je bent stressbestendig;
  • Je toont initiatief en bent leergierig, flexibel en creatief
  • Je bent minimaal 32 uur per week flexibel inzetbaar

Wat bieden wij:

Wij bieden een afwisselende baan in een leuk team met voldoende ruimte voor eigen initiatieven, zelfontplooiing en ontwikkeling.  Er is ook een mogelijkheid voor een 4 daagse full time werkweek.
Salariëring conform het Arbeidsvoorwaardenreglement van Koninklijke Horeca Nederland, passend bij functie en ervaring.

Als jij als jong professional een nieuwe uitdaging aan wil gaan stuur dan je CV en motivatie naar info@wittehoeve.com onder vermelding van :  Sous Chef
of bel naar 0541 680 609 en vraag naar Henk of Christel

 

Oproepkracht voor de bediening of keuken

Vind jij het leuk om een baantje naast je opleiding in de horeca te hebben en ben je 16 jaar of ouder , dan ben je hier aan het goede adres. Ons restaurant is geopend vanaf woensdag tot en met zondag. Wil je graag ervaring opdoen in de bediening of in de keuken bel dan met ons telefoonnummer 0541 680609 of stuur een whatsapp op nummer 06-10957383 of stuur een e-mail berichtje met als onderwerp “sollicitatie” naar info@wittehoeve.com.