Aanzicht restaurant
Spontane medewerk(st)er bediening / leerling / stage

 

Wij zoeken een spontane medewerk(st)er bediening die minimaal 2 dagen per week ( liefst meer ) bij ons in de bediening wil werken.
Ons restaurant is geopend vanaf woensdag t/m zondag. Leeftijd vanaf 16 jaar.
Wij zijn ook een erkend leerbedrijf dus je kunt bij ons ook stage lopen of als leerling aan het werk.
Solliciteren kan via een mailtje naar info@wittehoeve.com met als onderwerp “sollicitatie” of via de telefoon 0541 680 609 en vragen naar Henk of Christel.

Zelfstandig werkend kok

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

WIJ ZIJN
Het romantisch Engels ingerichte restaurant de Witte Hoeve, liggend aan de weg Vasse en Ootmarsum, en plaats biedt aan ongeveer honderd gasten. Wij werken sinds drie jaar met een nieuw concept “Mini’s voor Maximaal genieten”. Heerlijke, ambachtelijke mini gerechtjes die de keuken uitvliegen. Tevens hanteren wij onze a la carte kaart. De beide kaarten wisselen met de seizoenen.

JIJ BENT
Een team player, communicatief vaardig, ervaren in een soort gelijke functie. Jij hebt  kennis van HACCP regelgeving, kunt denken in oplossingen en bent flexibel wat betreft werktijden.

DIT ZIJN JE WERKZAAMHEDEN
Als zelfstandig werkend kok ga je bijdragen aan het succes van ons concept Mini’s voor Maximaal genieten.  Je bereidt en presenteert zelfstandig de gerechten in de hoogste kwaliteit. Je vindt het leuk om imput te leveren voor het creatief samenstellen van nieuwe en bijzondere gerechten, samen met de chefkok en het bestaande keukenteam.

WIJ BIEDEN
Een fulltime functie, 38 uren in 4 werkdagen. De werkdagen zijn wisselend vanaf woensdag t/m zondag, je bent ook op avonden beschikbaar en 1 dag in het weekend vrij. Uiteraard staat hier een passend salaris tegenover.

 

WIL JIJ DEZE BAAN?
Ben jij creatief, stressbestendig en doe jij niets liever dan koken? Zie jij iedere situatie als een uitdaging en heb je relevante werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! We nodigen je graag uit om te solliciteren bij Restaurant de Witte Hoeve. Dit kan door middel van een email te sturen naar info@wittehoeve.com  ( Let op zonder   “de”  ) met als onderwerp sollicitatie.
Vergeet niet je cv + foto bij te voegen.